Limba română, întrebare adresată de costindinca91, 7 ani în urmă

povestire la textul cu hannes avea o dorinta nebuneasca

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de crbayann44
0

Hannes era un tânăr de 22 de ani care avea o dorință nebunească de a deveni cel mai bun alpinist din lume. Era obsedat de munte și își petrecea fiecare clipă liberă escaladând pereții muntelui sau pregătindu-se pentru următoarea sa aventură.

Încă de mic, Hannes a fost atras de munte și de adrenalina pe care o simțea când era sus pe creste. A început să practice alpinismul de la vârsta de 15 ani și, de atunci, nu a mai renunțat la acest sport.

După terminarea liceului, Hannes a decis să își dedice întreaga viață alpinismului și să devină profesionist. A început să ia lecții de la un instructor experimentat și să se antreneze zilnic pentru a deveni mai puternic și mai rezistent.

Cu fiecare an care trecea, Hannes devenea din ce în ce mai bun și reușea să atingă înălțimi din ce în ce mai mari. În cele din urmă, visul lui a devenit realitate și a reușit să devină cel mai bun alpinist din lume, ceea ce îi aducea o mare mulțumire și satisfacție.

Cu toate acestea, Hannes nu a uitat niciodată de pericolele la care se expunea în fiecare escaladare și a învățat să fie mereu precaut și atent la tot ceea ce făcea. A înțeles că, în alpinism, fiecare pas poate fi ultimul și că trebuie să fie mereu pregătit pentru orice situație. Dar, pentru Hannes, riscurile valorau întotdeauna efortul, deoarece ceea ce îl făcea să se simtă viu și implinit era dorința nebunească de a atinge înălțimile.
Alte întrebări interesante