Limba română, întrebare adresată de iloredana012, 8 ani în urmă

Povestire pe scurt ,va rooogg urgent ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de darius182002
0

Răspuns:

Prințul de   Galles ajunse la un grup de copii cărora le ceru să-l cheme pe stăpânul lor.

Copiii îl luară în râs și își băturăjoc de el.Pințul îi amenință cu spânzurătoarea după ce a văzut că aceștia nu îl cred că este prinț și că tatăl său este regele .Apoi copii l-au bătut și l-au înjurat și l-au fugărit cu câinii. eara târziu,foarte obosit,cu hainele rupte și zdrobit prințul rătăcea de colo colo sperând să-l găsească pe Offal Court care trebuia să îl ajute.

Explicație:

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Ce ti se parea asa de greu?

Din text reiese clar ca cei doi copii gemeni de altfel ( Printul si Cersetorul) au facut acea schimbare intre ei, fiind randul lui Eduard ( Printul) sa se intalneasca cu viata reala, cea in afara palatului sau. Astfel, in jocul copiilor de cartier crede ca poate sa se integreze,  doar spunandu-si numele de Print.

Insa are parte de o dezamagire, ba mai mult, sarcasmul copiilor din cartierul mizer il doboara pe micul print. Acesta isi primeste raspunsul prompt din partea copiilor care il ironizau, dar crede ca isi poate impune totusi autoritatea, lovind cu piciorul un alt baiat ( crezand astfel ca ceilalti il vor crede, aratandu-i respectul cuvenit)

S- a inselat amarnic, fiindca copiii din cartier i-au aratat modul in care ei stiu sa rezolve conflictul, dandu-i o bataie zdravana si punand cainii sa-l alerge si sa-l muste. Bietul Print se gasea  in afara palatului, intr-o situatie disperata si fara iesire!

Explicație:

Alte întrebări interesante