Limba română, întrebare adresată de Alaska5559, 9 ani în urmă

Povestirea O alergare de cai frf scurtă va rog repede !!!!


STRATHROWAN: rezumat?
Alaska5559: Povestire sau rezumat dar scurtă si repede va rog
Tabyta11: Hei! Te-am ajutat cu ceva?
Tabyta11: Mi-a sters raspunsul cineva!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LaUrY09
4
Viata pentru noi,oamenii este foarte importanta trebuie sa o traim asa cum este ea fie ca este buna,fie ca este rea,fie ca este grea.
Pe parcursul ei,viata ne da lovituri,probleme,necazuri de care trebuie sa trecem cu orice chip,sa nu privim inapoi ci inainte si sa vedem si partea frumoasa a lucrurilor,nu doar partea urata a lor.
Deasemenea viata nu este intodeauna cum ne dorim noi sa fie,mereu apare cate ceva care ne supara,ori nu ni se indeplineste vreo dorinta care ne-am pus-o,ne certam cu persoane dragi,ne despartim de persoana iubita si multe altele,dar trebuie sa trecem peste si sa ne gandim ca si maine este o zi,poate mai buna ca cea de astazi si daca nu este asa cum ne-am dorit-o,nu trebuie sa dam inapoi,trebuie sa avem mereu sperana,ambitie,putere ca sa puteam trece peste toate probleme vietii.
Chiar daca uneori viata este grea are si parti frumoase care merite traite din plin alaturi de persoanele dragi, asa ca indiferent de problemele care ni le va oferi nu trebuie sa ne descurajam, ci trebuie sa privim increzatori spre viitor pentru ca viata merge inainte indiferent cat de grea este.

Cam asta este ideea mea sper ca te-am ajutat cat de cat
Alte întrebări interesante