Limba română, întrebare adresată de Cronic968, 8 ani în urmă

povestirea pe scurt la Poveste de Craciun. Sa aiba trei aliniate si sa fie putin lunga pls.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mateooeoeoe
0

CEL MAI FRUMOS CADOU

Era o zi frumoasă de iarnă,și mai erau 2 zile până la crăciun. Totul părea bine ,aranjamentele erau pregatite ,invitațiile trimise ,dar ceva sau cineva lipsea .Nu îmi dădeam seama ce sau cine lipsește. Stâd și gândind am observat ca cel mai bun prieten al meu nu venise de ore bune.Începusem să intru în panică știind că e noapte și poate fi în pericol. Așa că am plecat să îl caut.

Era întuneric și frig afară, zăpada era viscolită ,si ceața foarte deasă, nimic nu se vedea.Am cautat și am cautat dar în zadar ,nu era de găsit așa că m-am întors acasă dezamăgită de mine deoarece nu mi-am putut gasit amicul.

În dimineața de crăciun, cineva bătea la ușă, așa că am deschis, era prietenul meu. Nu-mi venea să cred ,un miracol de crăciun. De crăciun totul e posibil. Venirea prietenului meu era cadoul perfect de crăciun.

Răspuns de oanacalin21
1

Răspuns:

În cartea Poveste de Crăciun,scrisa de Charles dickens este vorba despre Ebenezer Scrooge,un om foarte zgârcit cu ceilalți și chiar și cu el însăși.El ura foarte tare Crăciunul iar urarea "Crăciun fericit"nu inseamna nimic pentru el.Intr-o seară îl vizitează fantoma lui Jacob Marley,asociatul lui care murise în urmă cu 7 ani și i-a vestit vizitele a 3 spirite:Spiritul-Craciunului-Trecut,Spiritul-Craciunului-Prezent și Spiritul-Craciunului-Viitor.Aceste lucruri s-au intamplat cu câteva zile înainte de Crăciun.Vizitele celor 3 spirite au reușit îl schimbe pe Ebenezer Scrooge atât de mult încât nu mai exista niciun strop de zgârcenie in sufletul său și a devenit un om mai bun.

Explicație:

Sper ca te-am ajutat!(:

Alte întrebări interesante