Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

POVESTIRI CAT SE POT DE MULTE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Giy
0
       
                                            ZI DE TOAMNA


Era o zi frumoasa de toamna. Frunzele copacilor picau lin si frumos, din copaci . Peste parcuri era un covor, in sute de cuolori caramizii. Copii sareau in gramezile de frunze adunate,se dadeau in leagane, erau fericiti, doar era sambata. Nu era scoala.
              Tinerii indragositi, stateau pe banci si zambeau , se priveau cu o iubire intensa, isi spuneau cat de mult se iubesc. Era de~a dreptul uimitor, iti doreai sa fii si tu in locul lor. Numai eu, stateam singura pe banca si ma uitam la copii veseli, parintii care se intalnise dupa o saptamana grea de munca, tinerii indragostiti declarandusi dragostea. Eu stateam singura, fara cineva care sa imi spuna ca ma iubeste si ca nu vrea sa ma piarda. 
                     M~am ridicat de pe banca, eram cu paharul de ciocolata calda in mana, vroiam sa imi bag telefonul in geanta. Am varsat paharul cu ciocolata pe o camasa.Mi~am ridicat capul sa vad, pe cine am varsat era camasa unui baiat. Imi era asa de rusine,nu stiam ce sa fac si ce sa pun. Imi ceream scuze vroiam , sa ii sterg camasa. El imi ridica capul si imi spune cu o voce calda ca nu e nimic grav. Eu i~am spus ca fac orice sa imi rascumpar greseala. El mi~a spus ca daca vreau sa imi rascumpar greseala sa mergem, la o cafenea. A zis , ca numai asa pot sa ma revansez . Nu aveam ce sa fac, trebuia sa accept. 
                   A trecut o saptamana, si noi inca tineam legatura si ieseam aproape zilnic. Ne indragosteam unul de celalat fara sa ne dam seama. Era un sentiment asa de placut, incat nu puteai sa il explici. Dupa o luna ma intreaba, rusinos daca as vrea sa fiu prietena/iubita lui. Eu am raspuns Da, am inceput sa tinem unul la celalt si mai mult. Dintr~o greseala mi~am intalnit iubire. Care a durat mult, si inca dureaza. 

Sper ca acesta sa fie mai buna , ca cealalta. Si ca iti place. ;)






Alte întrebări interesante