Limba română, întrebare adresată de claudiubosulic, 8 ani în urmă

Povestiti colegilor cum a decurs ultima voastra vizita la Gradina Zoologica si ce animal v_a impresionat cel mai mult.Nu uitati sa tineti cont de sugeatiile din tabel atunci cand va pregatuti prezentarile.Continutul si Sustinerea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinalaura02
123
Intr-o  zi calduroasa de primavara mama impreuna cu sora mea au decis sa petrecem o zi de neuitat la gradina zoologica din Timisoara . Eram foarte fericita deoarece nu mai fusesem niciodata la o gradina zoologica . Ne-am luat bicicletele si am pedalat 4 strazi mai incolo era Gradina Zoologica , foarte aproape, MI-am luat camera de fotografiat si mama ne-a facut poze . A fost foarte frumos , sper sa repet experienta cat mai repede. 
In opinia mea animalul care m-a impresionat cel mai mult a fost Zebra. Mereu mi-am  dorit sa vad una . Zebra face parte din ordinul calului si este doarte creu de domesticit. Zebra pe care am vazut-o eu era Zebra Grevy, foarte frumoasa . Originara din Kenya si Ethiopia. Avea coada lunga , pielea in dungi , urechi mari, M-am simtit foarte bine acolo , mie imi plac foarte multe animale si imi doresc sa devin veterinar. Voi propune la scoala o excursie pana la gradina zoologica . Sunt sigura ca tuturor le va placea
Alte întrebări interesante