Limba română, întrebare adresată de bia196, 9 ani în urmă

povestiți o întâmplare din anii copilăriei tale

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de visarion2006
4
Eu cu tatal meu si cu sora mea mai mare ne-am dus pana la magazin.Tati a zis sorei mele mai mare sa aibe grija de mine .Eu incapatanat am vrut sa merg cu el.Ma-m dus alergand dupa el avand 3 anisori ma-m lovit cu capul de o stanca si mi-am spart capu ma-m dus laspital si mi la cusut .Sper ca te -am ajutat cu ceva

Răspuns de Misfit
2
Chiar dacă au trecut mulți ani de atunci, îmi aduc și acum aminte despre năzbâtiile făcute în copilărie. Una dintre ele a fost când mi-am îmbrăcat câinele în prospoape, alta când am vrut să fug de acasă, dar cea mai interesantă și amuzantă întâmplare a fost atunci când am încercat să gătesc singură, pentru prima dată în viața mea, fără alte experiențe anterioare. Și nici nu am vrut să gătesc ceva ușor și pe măsura mea, cum ar fi un sandwich, eu aveam o mare dorință de a găti clătite. Căci, clătitele erau preferatele mele, însă mama îmi făcea rar. Aveam ingredientele, iar mama era plecată, deci de ce nu?
Am căutat pe internet rețeta, pentru că nu o știam pe de rost, și m-am pus pe treabă. Dar când voiam să fac un truc de al meu, adică să arunc aloatul în sus, nu s-a mai întors înapoi. L-am aruncat atât de sus încât s-a lipit de tavan, și acolo a stat până când a venit mama și l-a dat jos. 
Și așa, pa-pa clătite, dar măcar m-am ales, și eu și mama cu o porție de râs zdravănă.
Alte întrebări interesante