Limba română, întrebare adresată de hadan, 9 ani în urmă

povestiti o intamplare din primii ani ai copilariei voastre . Spuneti ce v-a impresionat atunci.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de poparares14
17
Eram mic dar,tare pitic si totul in jurul meu era cu totul diferit.Masinile faceau zgomote erau periculoase si oamenii mereu ma maqgaiau sau ma pupau sau chiar ma luau in brate.Nu eram singur in lumea asta ciudat ci mai existau si bebelusi la fel de draguti ca mine si acest fapt ma impresionat cel mai tare!!!

meyoung: Este vacanta din nou, astept sa ninga si privesc pe geam nerabdatoare. Cu toate ca am mai crescut, inca ma fascineaza o carte pe care am primit-o cand aveam cativa ani. Era sub forma de fulg de zapada, iar pe coperta erau multi copii care se dadeau cu saniutele. Rad si acum cand imi amintesc ca intr-o iarna, micuta fiind, am iesit in curte si am incercat sa prind in palma cativa fulgi de zapada. Voiam sa vad daca au aceeasi forma cu cel de pe carte.
meyoung: . M-am chinuit minute in sir, fulgii se topeau si parca se jucau cu mine un joc doar de ei stiut. Cand in sfarsit, de la atat frig, pe manutele inghetate s-a asezat timid un fulg si a ramas acolo cateva secunde, am fost atat de bucuroasa incat l-am strans in pumn si am fugit cu el la mama sa i-l arat si ei. Ne-am amuzat amandoua, caci in palma nu mai era decat o mica picatura de apa. Atunci mama a venit cu ideea ca la culcare sa pun cartea sub perna, astfel in vis sa primesc raspunsul intrebarii
meyoung: care ma macina atat. Nu -mi mai amintesc ce am visat, insa stiu sigur ca aceasta intamplare va fi una pe care n-o voi uita curand.
Alte întrebări interesante