Limba română, întrebare adresată de tudorazvanleop5he2b, 8 ani în urmă

Precizeaza intr-un text,de minimum 70 de cuvinte,atmosfera din casa bunicilor tai

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de saddy2006
3

Răspuns:

Casa bunicilor mei este o imbinare perfecta intre traditional si modern. O atmosfera calduroasa si primitoare ca in casa bunicilor  nu cred sa fi intalnit undeva.Este o casa simpla dar cu transformari moderne si cu gust.

Curatenia si modestia sunt ies in evidenta de la prima privire. Caldura, elementele rustice si linistea de acolo ma fac de fiecare data sa ma intorc cu drag.

Este minunat ,si bunica ne asteapta mereu cu clatite cu gem si  cornulete cu nuca, gutui sau alte fructe de sezon si miros de paine coapta.

Casa buniciloe este de fapt atmosfera copilariei cu toate jocurile, nazbatiile si peripetiile ei.

Casa are un decor vintage ce ne da sentimentul de liniste, caldura si romantism, ne trezeste amintiri despre casa bunicii in copilarie, in care fiecare obiect are o anume istorie si insemnatate, o casa desprinsa parca din povesti, in care parfumurile florale, cele de lemn autentic si ale dulceturilor se impletesc.

Carti vechi, covoare pufoase, bibelouri si multe picturi, toate la un loc imi lasa impresia de un mini muzeu.

Sunt mandra ca am cei mai dechisi bunici, ce imi transmit cunostintele lor intr-un decor de vis, desprins parca din povesti.

Explicație:

Răspuns de mihaiana171
2

Răspuns:

Casa bunicilor este a doua casa pentru mine. Cand eram mic (SAU MICA)

bunicii ma asteptau mereu pe prispa veche a casei cu bratele deschise. Imi aduc aminte de chipul cald al bunicului ,de surasul sau dulce ce se ascundea de barba lui pudrata cu zahar si de parul sau nins de anii multi. Bunica, mereu cu obrajii ca bujorul si cu sufletul ei cald si rabdator ne astepta cu multe bunatatati. Mereu mi a placut sa ma joc in gradina bunicilor, sa alerg dupa gaini, sa ma urc in copaci sa culeg cirese sa ma joc cu bunicii pe prispa veche. Casa bunicilor este ca un colt de rai ,un loc binecuvantat.

Explicație:

SPER CA ESTE BINE,SUCCES LA ORE

Alte întrebări interesante