Limba română, întrebare adresată de saboulucas62, 8 ani în urmă

prepozitiile di textul urm. sau amestecat punele la locul potrivit

Am citit un text ..... Costache negrutii . A fost un scriitor ... texte istirice , ... care a descris
personalitati marchate are istoriei nationale. ..... scoala , am discutat textul Sobieski si rom anii , care este prezentata vitejia plaesilor moldoveni ....... lupta cu regele polonei ,sobieski . Iese ..... evidenta un batran moldovean care intruchipeaza modelul de viteje .

lista prepozitiilor in de trei ori de de doua ori la si despre . DEAU 65 DE PCTE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fetitapowerpraff
12

Răspuns:

Am citit un text despre Costache Negrutii. A fost un scriitor de texte istorice,in care a descris personalități marcate ale istoriei naționale. La scoala, am discutat textul Sobieski si romanii, in care este prezentata vitejia plaesilor moldoveni care lupta cu regele poloniei, Sobieski. iese in evidenta un batran moldovean care intruchipeaza modelul de vitejie

Răspuns de dianageorgiana794
10

Răspuns:

Am citit un text despre Costache Negrutii . A fost un scriitor de texte istorice , in care a descris personalitati marchate ale istoriei nationale. La scoala , am discutat textul Sobieski si Romanii , in care este prezentata vitejia plaesilor moldoveni in lupta cu regele Poloniei ,Sobieski . Iese in evidenta un batran moldovean care intruchipeaza modelul de viteje .

Alte întrebări interesante