Biologie, întrebare adresată de ditualexandra234, 8 ani în urmă

"prevenirea poloari" compunere, va rog rapid​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de angelaieiei
1

Răspuns:

Poluarea poate avea consecințe grave asupra sănătății. Eforturile UE se concentrează pe prevenirea poluării și pe stabilirea unui preț pe poluare – astfel încât întreprinderile să își asume răspunderea pentru acțiunile lor.

În fiecare an, sute de mii de europeni mor prematur pentru că respiră un aer poluat. Industria, transporturile și încălzirea locuințelor contribuie la poluarea aerului; de aceea am elaborat măsuri care să stopeze poluarea înainte de a se produce efectiv.

Există multe povești de succes – în ultimele decenii s-au înregistrat progrese importante cu privire la poluanții care pot cauza ploi acide. Însă Europa continuă să aibă probleme cu microparticulele cunoscute sub denumirea de pulberi în suspensie și cu ozonul de la nivelul solului.

Pulberile în suspensie pătrund adânc în plămâni, cu consecințe grave asupra sănătății. Legislația UE urmărește să se asigure că nivelul de concentrație al acestor particule va scădea în timp. Comisia tratează cu atenție această problemă. Au fost luate măsuri juridice pentru ca statele membre să pună legislația în aplicare în mod corespunzător.


angelaieiei: coroana?
ditualexandra234: sigur dar pt ca sa iti dau coroana trebuie sa mai raspunda cineva
ditualexandra234: dar este super util
ditualexandra234: si daca mi-ai putea spune cu ce ajuta coroana?
Alte întrebări interesante