Limba română, întrebare adresată de marirotaru3346, 7 ani în urmă

Prezintă în 10-15 rânduri cartea pe care o citeşti în acest moment şi locul în care îți place să citeşti. Foloseşte cât mai multe substantive !​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pionelaroxana
0

Răspuns:

războiul care mi a salvat viața (am terminat o de ceva vreme dar totuși o să ți povestesc pentru că nu citesc o carte la moment dat)

Explicație:

  1. îmi place să citesc în camera mea pentru că mă liniștesc (aici poți să spui unde îți place ție să citești) de exemplu: îmi place să citesc......(și scri unde îți place)
  • într o lume nesigură pe fundalul luptei pentru supraviețuire din întunecații anii ai celui al doilea război mondial a da o fetiță de nouă ani are depurtat propria ei bătălie pentru a demonstra că nu e cu nimic diferită de ceilalți!
  • umilit de propria mamă din cauza unui defect fizic ținută captivă în apartamentul lor cu o singură cameră a da profită de faptul că toți copiii sunt evacuați din Londra și împreună cu fratele ei Jimmy fuge departe de răutatea mamei. așa ajung să o cunoască pe susan Smith o femeie posacă dar care iubește ca și cum ar fi copiii ei și în timp ce lumea întreagă se schimbă și toți cei din jur cunosc dorința și despărțirea Ada descoperă ce înseamnă iubirea și respectul!

de același autor: războiul care m a învățat să trăiesc de ,,kimberli brubaker bradley"

coroană??

Alte întrebări interesante