Limba română, întrebare adresată de alexpetreanu93, 7 ani în urmă

Prezintă în 100 150 de cuvinte o întâmplare în care tu ești personajul principal Vei folosi toate detaliile din răspunsurile notate la exercițiul anterior​


bobita25: "Vei folosi toate detaliile din răspunsurile notate la exercițiul anterior". Pentru rezolvare, avem nevoie de raspunsurile notate la exercitiul anterior. Le poti trimite?
alexpetreanu93: nu mai este nevoielewm
alexpetreanu93: numai este nevoie l-am făcut singur
elena1222: Ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de avramesculady
3

Răspuns:

este iarna . Afara ninge cu fulgi mari și pufosi.Eram la o zii de naștere a unui coleg iar eu ma intelegeam foarte bine cu el.îi propun lui și ceilalțor copii de la petrecere să iesim în curte să ne jucam fotbal. aceștia acceptase ne jucam ce ne jucam până când obosite și spusem:

-eu am obosit, i-au o pauză!

-bine, și eu i-au!

-vrei sa luăm un suc?

-desigur!

după ce bausem sucul ne intorsesem în apoi în curte. Ne-am jucat ce ne-am jucat până seara când trebuia să plec

a fost o zii minunata

sper sa fie bn.

Răspuns de elena1222
3
Tărâmul întors pe dos
Într-o zi frumoasă de vară am mers la o plimbare în parc. Era o zi însorită păsările cântau, veverițele țopăiau zglobiu de pe crengile copacilor . M-am așezat pe o bancă și citeam o carte. Acea carte avea titlul “ Vrajitorul din Oz“. Dintr-o dată văd ca păsările din jurul meu sunt foarte neliniștite și scot un sunet neobișnuit. Mă îndrept spre acel loc și văd un portal mare.Curiozitatea pune stăpânire pe mine și mă îndreptam din ce in ce mai mult spre acel portal. O forța nevazuta mă trage cu forța in portal. Am deschis ochii și nu a durat mult sa îmi dau seama ca eram intr-un tărâm necunoscut. Acolo lucrurile erau foarte mic.Casele erau de toate felurile iar oamenii de acolo erau niște spiriduș. M-am împrietenit repede cu unul dintre ei. Îl chema Martin Și era cam o șchioapă. Am văzut că sunt de încredere și mi-a spus că tărâmul lor are un secret. Acești spiriduși erau speciali pentru ca aveau talente unice. Martin era un spiriduș care putea să faca florile sa Înflorească. Aceștia aveau și un dușman de temut . Acesta se numea Uriașul din Laponia. Acesta îi făcea pe spiriduș să înghețe o parte a anului. Martin mi-a mai zis că în timp ce toți spiridușii erau înghețați uriașul din Laponia le îsi făcea de cap pe tărâmul acestora și mi-a mai spus că timpul acela se apropia. În calendarul lor era cam pe la jumătatea anului. Dintr-o dată am observat că s-a făcut foarte frig. Martin mi-a spus că acum este momentul în care Uriașul din Laponia urma să vină. Deschid ochii.Privesc in jur și văd ca s-a inserat. Am plecat spre casa si mereu îmi amintesc de acest vis.

avramesculady: bvv
elena1222: Mulțumesc
Alte întrebări interesante