Limba română, întrebare adresată de ionutabarbu, 8 ani în urmă

Prezintă în 20 25 de rânduri desfășurarea unei ore de clase pe o planetă din altă galaxie. 2 2 Scrie 20 25 de rându ri o compunere de un titlu care să se termine cu propoziția ,,Abia atunci și a dat seama că așa ceva nu este posibil.corona ...​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefanharangus921
0

Răspuns:

Era O zi ca ori care pe luna,toți extratereștri mergeau la scoala extratereștrii, zâmbeau și se distrau pana cand au auzit clopoțelul, a întrat profesoara extraterestra în clasa,bună ziua extratereștrii:

-bună ziua doamna extraterestra

- cine si-a făcut tema,pentru azi va avea un 10

-*oooo nu,eu mi-am făcut tema,nu vreau 10,e o nota asa mica si îmi voi strica media*

-Verzicul,ti-ai făcut tema?

-nu doamna...

-bravo,ai un 2,vedeți copii trebuie sa îl luați ca exemplu pe verzicul,sa va puneți pe jucat și sa mai lăsați cărțile pentru ca nu va ajuta cu nimic

-tu,cea din ultima banca,ti-ai făcut tema?

-ma scuzați,dar promit ca nu o sa se mai întâmple.

-pentru azi ai un 10,și uitați cum va stricați voi mediile, ca nu puteți și voi o data sa va puneți pe jucat, toată ziua numai citiți. va stricați ochii!.

bun sa continuam

-marieta,ti-ai făcut tema?

-nu doamna profesoara.

-ia sa vad!

-ia uite, dece minți,eu vad ca ti-ai facut-o,pentru azi ai un 10.

*s-a sunat clopoțelul sunteți liberi în pauza,iar vreau sa îmi promiteți ca de acum încolo nu o sa va mai faceți temele și o sa va puneți pe jucat.

sper ca te-am ajutat

Răspuns de gianolacristiana
0

Annie la școală pe marte

Într o zi frumoasa de primăvară Anneie a început ora de mate. Ea a dat o munca independenta la care a luat FB. În pauza a ieșit afara deoarece în plăcea ca a plecat pe o alta planeta. Colegii ei sau obișnuit, dar ea nu.

Doamna lor le a spus ca ei sa își ia costumul și mava spatiala. Au mes sau uitat la Soare și la stele. Ea credea ca e imposibil, dar s a înșelat. Doamna lor era foarte bună pentru ca ii lasa sa faca ce vor ei. Și a făcut mulți prieteni.

Și ea abia atunci si a dat seama ca asa ceva nu e imposibil.

Sper ca e corec.


stefanharangus921: zicea de 20-25 rânduri, dar compunerea e ok
Alte întrebări interesante