Limba română, întrebare adresată de alexandruc046, 9 ani în urmă

Prezinta in 6-8 randuri , in moent din viata ta de scolar cand ai fost aplaudat . Foloseste cel putin doua substantive proprii , trei pronume si patru adjective , pe care le subliniezi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BlackWingedWolf
97
O întâmplare

Eram la şcoală. Ploaia cădea monotonă peste şcoală. În clasă era o gălăgie sălbatică deoarece profesoara era la baie. Daniel şi Florin alergau.
-Hei! Cum puteţi să faceţi aşa ceva când doamna profesoară lipseşte? Ea se chinuie să ne înveţe tot ce poate, şi voi vă bateţi joc? Foarte urât!
În momentul în care vorbeam, buna noastră profesoară intrase pe uşa. Nu am observat, dar ea a început să mă mângâie pe cap spunându-mi „Bravo tinere! Frunos discurs! " . Apoi toţi copiii au începu să mă aplaude. Mă simţeam minunat!

alexandruc046: Ms
BlackWingedWolf: cupla
Răspuns de ungureanumisha
62
LA SERBARE
 Era sfarsitul anului scolar.eu,MARA,ANA,SI ELENA ,jucam intr o piesa de teatru.totul a fost SUPERB superb pana cand ANA ,s a impiedicat si,dupa parerea celorlati a stricat piesa,dar eu m am dus langa ea si am ajutat o sa isi reamuinteasca versurile.toti din public ne au aplaudat.ei credeau ca a  iesit MINUNAT.insa ea,ANA,era foarte suoarata ca a stricat sceneta.insa el,ANDREI a convins o pe ea,ca nub a stricat nim,ic.
In acea zi ne am distrat de minune,si a fost prima  oara cand am fost aplaudata


alexandruc046: Ms
Alte întrebări interesante