Limba română, întrebare adresată de georguana1919, 8 ani în urmă

Prezinta in minim 30 de randuri desfasurarea unei ore de clasa pe o planeta din alta galaxie


VA rog e urgent!!!!.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maimuticatha802
0

Înainte de a citi acest articol, nu știam că galaxia noastră Calea Lactee este gazda curenților de stele din alte galaxii. Am fost fascinată de povestea acestor vizitatori și a exoplanetei într-o excursie galactică.

Din motive pedagogice, m-am gândit mai întâi la gravitație-cât de puternică poate fi, cât de universală este și la ce distanţe mari funcționează. Acest articol poate fi cu siguranță asupra altor subiecte în fizică, chimie, astronomie și Știință Pământului, efectul Doppler, spectroscopia (absorbția şi emisia liniilor), abundenţa de metal în Univers, atracția reciprocă a corpurilor celeste și agregarea planetară. Poate fi folosit ca bază a unei discuții despre cosmologie, istoria sistemului solar şi despre detectarea planetelor similare Pământului și a vieții extraterestre.

Poate fi folosit pentru a discuta modul în care funcționează știința: cum ipotezele și teoriile încep cu noi observații şi descoperiri, și că se bazează pe descoperirile științifice anterioare şi pe tehnici consacrate, de către oameni de știință deschiși în abordarea unor posibilităţi ce nu mai fuseseră considerate vreodată.

Sper sa te ajute :))

Alte întrebări interesante