Limba română, întrebare adresată de Queen14, 9 ani în urmă

prezinta o naratiune de 10 -15 randuri o intamplare ce te-a impresionat cand erai mic


BrainlyRO: Sper ca ti-am fost de ajutor,macar daca nu-l scrii pe acesta ,fa o idee din el.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BrainlyRO
37
    Era  o zi foarte calduroasa de vara in care noi copii ne strangeam toti la un loc  ca sa ne jucam.Locul nostru de joaca era o straduta  unde un caine mic era singur fara mama lui intr-un sant.Incepuse sa se stranga din ce in ce mai multi copii si toti propuseram sa ne jucam fotball.Seara se apropia ,iar noi stiam momentul  cand vecinul nostru trebuia sa vina care statea   cu cateva case indepartare de locul nostru de joaca .Pe drum ,il vedem venind asa ca ne-am  dat toti laoparte,dar din nefericire catelusul  cat era de mic venise in fata masinii lui ,iar vecinul vazand catelul puse frana si il ranise usor .Din graba eu si alt baiat care avea bicicleta cu el il pusese pe portbagajul bicicletei si l-am dus acasa la acel baiat si l-am bandajat impreuna cu mama sa.


BrainlyRO: Sper ca ti-am fost de mare ajutor
Răspuns de meyoung
27
''Peripetii la zoo''

Era o zi frumoasa din iunie, mai exact cu o saptamana inainte de vacanta de vara.
Impreuna cu clasa am facut o excursie la Brasov si printre altele am vizitat si Gradina Zoo. Aceasta este foarte spectaculoasa, mai ales ca a fost renovata si acum se intinde pe aproximativ zece hectare. 
Am fost asteptati la intrare de o doamna medic veterinar care ne-a fost si ghid. In timp ce ne plimbam si ascultam ce ni se povestea, un coleg care a vrut sa arate cat de curajos este, a sarit un gard si s-a apropiat foarte mult de cusca leilor. Acestia au devenit agitati, au inceput sa alerge si sa se catere pe peretii de plasa. Colegul nostru a intrat in panica si a inceput sa tipe, lucru care i-a facut pe lei sa devina si mai agresivi. A fost nevoie de ajutorul a trei paznici pentru a-l scoate pe baiat de langa cusca leilor si pentru a linisti animalele. Toti eram muti de teama, dar ne-am revenit peste putin si am plecat spre casele noaste.
A fost o intamplare pe care nu o vom uita curand si nici nu vreau sa se mai repete. Este o lectie pentru toti cei care din teribilism pot provoca lucruri foarte urate.
Alte întrebări interesante