Limba română, întrebare adresată de elenavyvyana, 9 ani în urmă

prima mea camera foto folosind verbele: cadou, a avea grija, a se aduna, blit, a rade, foc de artificii,peisaje, prieteni (nu sunt necesare toate verbele)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de manuelica
14
Prima mea camera foto

Inca de cand ma stiu visez sa devin un fotograf profesionist. Fotografia este foarte importanta pentru mine, este unul din modurile prin care "capturez" amintirile .
Pana acum nu am avut aparatura buna, astfel ca pozele mele nu ieseau prea bine, dar de ziua mea s-a intamplat minunea.Am primit un cadou mult asteptat : o camera foto, asa cum imi doream.Atunci am inteles ce inseamna a avea grija de ceva la care tii, fie el si un obiect. Eram foarte atenta la cum o folosesc, umblam cu grija pe ea si ma asiguram ca este intr-un loc ferit de pericole. Nu as fi suportat daca s-ar fi stricat din cine stie ce motiv! Camera mea foto a devenit o atractie si pentru prieteni, care se adunau pauza de pauza, sperand ca vor obtine o poza frumoasa. Ma simteam ca un fotograf foarte cautat si foarte priceput.Numai ca nu prea imi placea cand pozele se faceau cu blit. Parca le strica naturaletea, dar era in regula atata timp cat o foloseam pe timp de zi, la lumina naturala.Nimeni n-a indraznit sa rada de visul meu de a deveni fotograf, pentru ca imi luam treaba in serios.M-am hotarat sa ma axez mai mult pe peisaje din natura, imagini surprinse la momentul potrivit. Prima mea poza de felul acesta a fost o poza care infatisa in toata splendoarea lui un foc de artificii.
Cred ca este un inceput foarte bun in cariera mea de fotograf!
Alte întrebări interesante