Chimie, întrebare adresată de stefan170, 8 ani în urmă

Prin incalzirea a 50g solutie apoasa 34% apa oxigenata, se degaja 2,8litri de gaz. Concentratia solutiei la finalul reactiei este = (R: 18,4%) ? Randamentul de descompunere al apei oxigenate a fost de= ? (R: 50%)


stefan170: Da, unele probleme sunt foarte ok/decente, problema e ca nu iti dau calculator la admitere... dar aleg cateva probleme cu calcule rezonabile/se simplifica etc.
Hariso: mai e putin pana la examen, cate intrebari ( probleme)cuprinde testul grila, mi ai mai zis cred dar am uitat
Hariso: asta e bine, ca se simplifica, ar fi nasol sa dea cu zecimale, te ncurci in ele
stefan170: 5 probleme (in general, 2 dintre probleme is cu o Hidrocarbura/cu ecuatia de ardere/oxidare ceva.... 1 problema cu Randament/procente si 2 probleme Diverse.... o triglicerida/acid carboxilic..)
Hariso: si timpul ? e suficient?
stefan170: http://prnt.sc/r7533v uite, aici sunt cele 5 probleme de la Simulare Timisoara 2019. Link catre subiectul complet (e postat public pe site): http://www.umft.ro/simulare-admitere-2019_722 Dai click pe Subiect public, la Medicina generala.
Hariso: ok
stefan170: Daa... dupa cum poti observa, toate problemele au calcule rezonabile, sunt mai mult decat ok. Intrebarile de tip complement grupat is mai ciudate, adica trebuie sa stii foarte bine grilele ca sa nu gresesti/sunt multe chestii de teorie (descriptive) pe care nu le-am mai intalnit, de ex: Hidrochinona e folosita in tehnica fotografica... things like that.
stefan170: Problemele sunt 10 puncte din 30 la chimie... deci fac diferenta
Hariso: Da , ma uit, astazi acasa, nu merge netul bine , nu reusii ss le vad :(

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Hariso
2

Răspuns:vezi foto

Explicație:

Anexe:

Hariso: sper sa intelegi, eu sunt la servici, nu rezolv in liniste, si e mai greu
stefan170: Am inteles, nu imi dadea cat trebuia fiindca nu am luat in considerare O2 degajat, acel 4g....
Hariso: Ok
Alte întrebări interesante