Limba română, întrebare adresată de criss1895, 8 ani în urmă

priveste cu atentie imaginile! redacteaza un text de 100-120 de cuvinte despre scoala, valorificand informatiile oferite de imagini.vei avea in vedere.respectarea partilor unui text, respectarea temei date , alegera unui titlu potrivit, realizarea corespondentei imagine text, folosirea limbii standard, utilizarea corecta a semnelor de ortografie si de punctuatie ,incadrarea textului in limitele date.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de badshark596
81

Răspuns:

Școala-i mai bună decât toate

Pentru toți copiii din această țară , revenirea la școală a însemnat mult , după o pauză de șase luni . Chiar dacă prima zi a lipsit cu certitudine , fără nicio sărbătoare educația trebuie să continue în mod normal .

Atât în sistem offline cât și online teme există , una peste alta , ore în plus pentru elevi cu prea puțină interactivitate sau distracție . Astfel timpul unui copil este mai mic pentru a se putea juca fotbal , tenis , rugby și alte sporturi competitive .

În cele din urmă este nevoie și de socializare , cântat cât și pictură pentru dezvoltarea personală și descoperirea talentelor unui elev dar în momentul de față aceste lucruri nu se pot realiza .

Alte întrebări interesante