Limba română, întrebare adresată de giurgiandreea0, 8 ani în urmă

priveste ilustratia de la pagina 12 ce trasaturi ale puiului de urs sunt surprinse in text si nu sunt evidentiate in ilustratie ?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de badshark596
404

Răspuns:

În text sunt surprinse o mulțime de trăsături ale ursului , precum : curiozitatea atunci când observă fluturele și părăsește grădina zoologică pentru a-l urma , timiditate atunci când suportă tratamentul destul de urât la îngrijitoarei grase , curaj în momentul , în care se plimbă prin tot orașul, deși era doar un pui , spirit de aventură , observă totul în jurul ei chiar dacă a stat o bună vreme închisă în cușcă și în final atunci când ajunge la Direcția Generală de Pașapoarte arată o calmitate extraordinară ,lipsind orice gest de autoapărare atunci când se vede încercuită de polițiști și vânători .

În imagine se poate observa Bianca stând ascunsă după un copac deoarece nu era obișnuită cu atmosfera urbană și se simțea străină în mijlocul orașului . Fotografia mai surprinde și înfățișarea Biancăi care nu părea deloc periculoasă .

P.S. M-am grăbit puțin că poate ai o profesoară rea .. să îmi spui ( în comentarii ) dacă a fost bine atunci când îți corectează exercițiul .


giurgiandreea0: badshark596 ma poti ajuta la istorie am nevoie maine te rog
badshark596: Nu știu ce să îți spun , am făcut 7 ore online și sunt mort de oboseala..
giurgiandreea0: ok atunci nu te mai deranjez
adrianmarian438: chiar am o profa rea mersi
lauraboldeiu: A fost bun ex
lauraboldeiu: metsi
lauraboldeiu: mersi
giurgiandreea0: da
giurgiandreea0: mersi
popandarius26: mersi
Alte întrebări interesante