problema 13 e tot repede va rog!
Anexe:

Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
[BE-bisectoare ⇒ ∡(ABE)≡∡(FBE) (1)
FE||AB si BE - secanta, rezulta:
∡(ABE)≡∡(BEF) (alterne interne) (2)
Din relatiile (1), (2) ⇒ ∡(FBE)≡∡(BEF) ⇒ Δ FEB isoscel, [FB] ≡ [FE].
FE||AB si BE - secanta, rezulta:
∡(ABE)≡∡(BEF) (alterne interne) (2)
Din relatiile (1), (2) ⇒ ∡(FBE)≡∡(BEF) ⇒ Δ FEB isoscel, [FB] ≡ [FE].
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă