Istorie, întrebare adresată de alexandraionesp4d2u0, 8 ani în urmă

Produceti un text scurt, de maximum 80 de cuvinte, despre provocarile din lumea contemporana, folosind urmatorii termeni: Romania, UE, SUA, globalizare, terorism, migranti.
Dau 100 puncte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GeraltTheRivian
1

Dupa Razboiaiele fiecare natiune a format sau a intrat in aliante care , in caz de urgenta , sa se sprijine si ajute reciproc. De cand Romania a intrat in UE , calitatea vietii cetatenilor ei s-a imbunatatit exponential.

Dar v-ati gandit vreodata la consecintele acestor lucruri ? Stiati ca , din cauza "granitelor libere" intre statele Europene se produce termenul ceea ce se numeste "globalizare" . Consecintele acestui fenomen sunt vizibile peste acesta , cel mai adesea se produce peintre oamenii migranti , cand isi celebreaza obiceiurile si traditiile in tari care nu le mai cunoscusera inainte . De exemplu , si in Romania au inceput sa se celebreze sarbatori specifie altor state membre sau nemebre ale Europei. Cum ar fi "Halloweenul"

De asemenea , datorita acestei perioade de pace , terorismul a inflorit. Numerele de atacuri au crescut de cand s-a terminat razboiul . Cel mai bun exemplu de atac terorist este cel din septembrie 11 , distrugerea celor 2 turnuri WTC.

Bineinteles , datorita acestor unificari exista si avantaje , numeroase as spune , dar in acest text am voit sa va prezint consecintele si dezavantajele sale.


alexandraionesp4d2u0: multumesc foarte mult
Alte întrebări interesante