punctul b). cred ca raspunsul de la rezolvari este gresit..
Anexe:
Rayzen:
păi i-am zis ca să se verifice, fiindcă a zis că nu ii dă ca la răspunsuri.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
1-2/e=(e-2)/e
Explicație pas cu pas:
∫xe^xdx=xe^x-e^x +C
atunci
-∫xe^xdx=-xe^x+e^x+C= e^x-xe^x+C
daca efectuam integrala definita
e^x-xe^x| (de la -1 la 0)
e^0-0-(e^(-1)+e^(-1))=1-2/e=(e-2)/e
Alte întrebări interesante
Religie,
8 ani în urmă
Studii sociale,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă