Limba română, întrebare adresată de paun693658775, 8 ani în urmă

pune liniuța de unire unde rebuie c) ,, "- Maică Sfântă Vinere, mi s a făcut dor de părinți, da mi dreptul meu, căci mi s a urât aici, să mă duc acasă. Du te, fata mea - răspunse Sfânta Vinere - dará mai aşteaptă niţeluş, că o să treacă o apă dinaintea portiței, aducând fel de fel de lucruri; pe care ți o plăcea ca s o iei, alege; iară până atunci să mi cauţi în cap. d) ,,Pe jilțu mi, lângă masă, având condeiu n mână, Când scriu o strofă dulce pe care o prind din zbor, Când ochiu mi întâlneşte ş admiră o cadână Ce n cadrul ei se ntinde alene pe covor." ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de esmeralda9
0

Răspuns:

c)Maica Sfanta Vinere,mi s-a facut dor de parinti ,da-mi dreptul meu,caci mi s-a urat aici,sa ma duc acasa.Du-te ,fata mea ,raspunse Sfanta Vinere -dara mai asteapta nitelus ,ca o sa treaca o apa dinaintea portitei,aducand fel de fel de lucruri ;pe care ți-o placea ca s-o iei ,alege;iara pana atunci sa-mi cauti in cap.

d)Pe jiltu-mi ,langa masa avand condeiu-n mana ,Cand scriu o strofa dulce pe care o prind din zbor,Cand ochiu-mi intalneste-s admira o cadana Ce-n cadrul ei se-ntinde alene pe covor.

Alte întrebări interesante