Limba română, întrebare adresată de vmazilu38, 9 ani în urmă

puteti sa ajutati!!am de facut o compunerecu titilul Dragi pamanteni!!Iar in acest text trebuie sa folositi cuvintele:pamant,animale.flori,oamemi,padure,mizerie,se sufoca,ajutor!!!VA ROG SA MA AJUTATI E URGENT!!!!!


Utilizator anonim: Treci în clasa a -4 a?????
vmazilu38: da

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DeliaG
1
                  Dragi pamanteni
 
   Va scriem aceasta scrisoare pentru a atrage atentia asupra faptului ca viata pe pamant este mizerabila, si ar trebui sa mai schimbati cate ceva.
   In primul rand, de ce trebuie sa mancati animale ? Si ele sunt vietati..De ce nu va mancati intre voi? Animalele ar putea fi mult mai destepte decat voi. Peste asta , sunteti si obsedati de flori. Am trecut pe langa Pamant zilele trecute si peste tot am vazut numai flori. De ce nu le mancati pe ele, daca sunteti asa obsedati de ele? Oricum sunt urate...Stati sa vedeti florile de pe planeta noastra..Sunt mult mai frumoase!!Sunt asa maro...O culare superba.. Iar noi nu mancam animale!!!Mancam asteroizi fierti bine. Si tot traim mai mult ca voi. 
   Apoi, mai este felul in care se imbraca acei oameni de langa apa. Au niste haine minuscule pentru zonele intime. De ce va mai imbracati?! Noi nu avem haine si suntem foarte bine. Ne camuflam foarte bine in padure . Voi nici nu ne vedeti...Mai este si faptul ca faceti cea mai mare mizerie din Univers...Pana si asteroizii sunt mai curati!Nu va suport..Orice vietate se sufoca din cauza poluarii......
    Din nou va spun, v-am scris aceasta scrisoare deoarece credem ca aveti nevoie de ajutor . Sper sa nu ne asaltati planeta cu tot feluri de mecanisme si masini pe care oricum le vom distruge. 
                                                                                   Cu drag, 
                                                                     extraterestrii de pe Marte.

Are si niste parti mai amuzante..Sper ca te-am ajutat!!





Alte întrebări interesante