Limba română, întrebare adresată de udrescumaria, 9 ani în urmă

Puteti sa faceti o compunere cu inceput dat??Va rog!!Trebuie sa aiba 25-28 randuri!!
''Ce-ar fi..."
"Ce-ar fi daca magia sarbatorilor de iarna i-ar face pe toti oamenii planetei mai buni?Ar fi minunat.Ce-ar fi daca de Craciun beduinii s-ar imbraca in haine groase?Inseamna ca ar ninge..."
VA ROG!!!AM NEVOIE URGENT!!


penelopamiriam: ce-s aia beduini?
udrescumaria: oamenii care traiesc in Egipt
penelopamiriam: te ajut eu
udrescumaria: ms

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de penelopamiriam
1
Ce-ar fi daca magia sarbatorilor de iarna i-ar face pe toti oamenii planetei mai buni? Ar fi minunat.Ce-ar fi daca de Craciun beduinii s-ar imbraca in haine groase? Inseamna ca ar ninge si in Egipt. Si acolo s-ar bucura oamenii de magia sarbatorilor de iarna mult visate si dorite de toti revarsata in zece mii de fulgi micuti si cristalini care acopera Egiptul cu o plapuma de zapada. 
Daca aceasta magie a sarbatorilor de iarna ar face toti oamenii mai buni si iubitori am fi foarte fericiti cu totii. Nu ar mai fi razboaie sau neintelegeri. Lumea ar fi un  loc cu totul si cu totul minunat...
Si acum lumea este un loc bun dar daca ar fi Craciunul mereu.... ar ninge mereu...... aceasta magie s-ar imprastia printre noi mereu........ Ar fi minunat
Beduinii s-ar imbraca de asemenea in haine groase ca toti oamenii si ar sarbatorii Craciunul frumos si special, s-ar simtii cum ne simtim noi... Oarecum protejati in haine groase si pufoase la caldura in casele noastre urmarind jocul fulgilor de nea voiosi ca a venit iar aceasta magie. 
Totul ar fi mai minunat decat a fost si va fi vreodata in lumea noastra mare.

udrescumaria: multumesc muuuult
penelopamiriam: npy
penelopamiriam: nptc
Alte întrebări interesante