Limba română, întrebare adresată de Aleler, 8 ani în urmă

Puteți să îmi spuneți rezumatul cărții Raymie Nightingale?Va rog,dau inima și coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioanastefi2000
12

Raymie, Bevelry si Luisiana vor sa se inscrie la un concurs de miss pentru fetite. Raymie vrea sa castie pentru ca crede ca asa tatal ei se va intoarce acasa,Bevelry vrea sa saboteze concursul pentru ca mama ei nu o lasa sa participe, Luisiana vrea sa castige ca sa nu mai fure mancare impreuna cu bunica ei . Fiecare fata pierde ceva Raymie isi da seama ca tatal ei nu se va intoarce chiar daca apare in ziare,Beverly isi da seama ca Lusiana are o voce divina si nu mai saboteaza concursul si ca sa o ajute pe Lusiana sa castige.Totul a decurs bine si cele 3 au raman prietene. Raymie a trecut de dorul de tatal ei Beverly si-a facut 2 prietene bune si Lusiana nu mai fura din magazine/

Răspuns de AnneMary10
10
Raymie isi doreste ca tatal ei sa se intoarca acasa, asa ca se inscrie la un concurs de miss impreuna cu Beverly si Louisiana. Beverly, insa, are ganduri sirete, planuind sa masluiasca concursul, saturandu-se ca mama ei sa o oblige sa mai participe la competitii. Louisiana isi doreste sa castige bani, astfel incat ea sa nu mai fie nevoita sa fure mancare din magazine impreuna cu bunica ei.
Toate trei au pierdut, gresind sau fiind nepricepute la cate o proba, dar pe parcurs incep sa formeze o prietenie minunata.
Alte întrebări interesante