Engleza, întrebare adresată de anaconstantin8307, 8 ani în urmă

Puteți să îmi traduceți acest text? Vă rog!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Răspuns:

Rowman Muir and Rowan Bates-Hamilton ,amandoi in varsta de 15 ani,loscuiesc in Ullapool,o parte de pescuit in partea de nord vest in coasta Scotlandului.

Fetele sunt cei mai tineri jockey jucatori din Marea Britanie.Ei prezinta propriul radio show,numit Kids OK?,in fiecare sambata dimineata de la 11 la 12 la pranz pe postul local al statiei,Lochbroom FM.

Rowan Muir este prezentatorul programului si prietenul lui de scoala Rowan doi,este co presedintele ei.Lochbroom Fm este unul dintre cele mai de top comunitati ale statiilor radio in UK cred ca nu mai vad ce scrie


anaconstantin8307: MULȚUMESC!!!!
anaconstantin8307: UK scrie ultimul cuvânt
Utilizator anonim: da si il lasi asa ca tradus inseamna Regatul Unit
anaconstantin8307: ok
anaconstantin8307: mersi!
Răspuns de StanciuElizaPaula22
1

Rowman Muir și Rowan Bates-Hamilton, amândouă în vârstă de 15 ani, locuiesc în Ullapool, o parte de pescuit in partea de nord vest in coasta Scotlandului.

Fetele sunt cei mai tinere jockey jucatori din Marea Britanie. Ei prezintă propriul radio show, numit „Kids OK?”, în fiecare sâmbătă dimineața de la 11 la 12 la prânz pe postul local al stației, Lochbroom FM.

Rowan Muir este prezentatoarea programului și prietenul ei de școală, „Rowan two”,este co-președintele ei. Lochbroom FM este unul dintre cele mai de top comunități ale stațiilor radio in UK.


anaconstantin8307: Mulțumesc!
StanciuElizaPaula22: N-ai pentru ce.
Alte întrebări interesante