Engleza, întrebare adresată de lupandenisa10, 8 ani în urmă

Puteți sa ma ajutați la engleză cu tradu textul in romana

Anexe:

lupandenisa10: Va rog urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lucianitu
2

Răspuns:

                  Shawn s-a nascut in Toronto, pe 8 august 1998. Numele mamei lui este Karen si este agent imobiliar. Tatal lui, Manuel, este om de afaceri. El are, deasemenea o sora mai mica, Aaliyah. Shawn este canadian, dar este deasemenea jumatate englez si jumatate portughez, si poate vorbi engleza, franceza si spaniola. Viata timpurie a lui Shawn a fost exact ca a oricarui copil canadian. A fost la scoala, a facut sport si a cantat la pian. A vrut sa devina actor cand se va face mare, dar i-a placut deasemenea sa cante. La varsta de 13 ani a invatat sa cante la chitara. Apoi a inceput sa faca filmulete scurte cu el insusi cantand cantece renumite. Le-a postat pe internet si a castigat o multime de urmaritori. La scurt timp dupa aceea Shawn a semnat un contract cu o casa de discuri si a devenit o faimoasa vedeta pop! El este si un prezentator de moda si ajuta multe organizatii de caritate sa stranga bani, deasemenea.

Shawn a inceput ca orice alt adolescent, dar a devenit celebru pentru ca a avut un vis si a muncit din greu sa-l aduca la realitate.

Sper ca nu este prea tarziu; au fost cateva provocari tehnice, dar totul e bine cand se termina cu bine. Bafta multa in continuare!


lupandenisa10: Multumesc
lupandenisa10: Dar poti sa ma ajuti la mate
Alte întrebări interesante