puteti sa ma ajutati x-4(x-3)=x-2(x-6)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
x- 4x+ 12 = x- 2x+ 12
x- 4x -x + 2x = 12 - 12
-2x = 0| . (-1)
2x= 0
x= 0 supra 2
x= 0
Nu stiu daca este in totalitate corect dar ser ca te-am ajutat
x- 4x -x + 2x = 12 - 12
-2x = 0| . (-1)
2x= 0
x= 0 supra 2
x= 0
Nu stiu daca este in totalitate corect dar ser ca te-am ajutat
saraadinavalent:
multumesc mult
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă