Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Puteti sa-mi spuneti ce ati inteles din textul Statu-Palma-Barba-Cot

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SpinTires
4
Pai.
Era o data un imaparat care avea o fiica un pitic vestit a ajutato candva iar el ia spus ca daca o ajuta peste 1 an trebuie sa ii dea copilul.Dupa un an a vennit sa isi ia copilul piticul dar fata a spus ca nu poate sa i-l dea atunci piticul i-a dat 3 saptamani sa ii ghiceasca numele.
A doua zi a pus pe cei mai vretnici soldati sa se duca si sa ii gasesca numele.
Acei soldati au cautat in lung si in lat o saptamana.Dupa ce au venit iau spus nu stiu ce nume si l-a chemat pe pitic si piticul a spus ca nu-i asa numele.
Apoi a doua saptamana si tot nu era asa numele.
Iar a treia saptamana a auzit un mosneag pe pitic spunand:Nu o sa-mi gaseasca niciodata numele si spunandusi numele Statu-Palma-Barba-Cot  auzand numele batranul a doua zi sa si dus la fata si ii spuse numele apoi veni piticul si spuse fata:Nu cumva te cheama Statu? iar piticul dadu din cap si spuse ca da.Dar te mai cheama si Palma?.DA.Si Barbu si Cot?.DA.Atunci cand vazu ca stie cum il cheama se infurie in ruptul capului si nu-i mai lua nici copilui si pleca nervos.Apoi fata se casatori cu un print frumos si traira fericiti pana la adanci batraneti daca nu si astazi mai traiesc.
Sper ca vam ajutat
Alte întrebări interesante