( radical din 12 - radical din 3 ) totul la a 2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
radical din 12 = 2 radical din 3
=> ( 2 radical din 3 - radical din 3 ) totul la a 2a=(radical din 3) totul la a 2a = radical din 3 x radical din 3 = 3
CORONITA?
=> ( 2 radical din 3 - radical din 3 ) totul la a 2a=(radical din 3) totul la a 2a = radical din 3 x radical din 3 = 3
CORONITA?
Utilizator anonim:
La adunare si scadere nu se simplifica,decat daca poti da factor comun!
Răspuns de
0
se descompune 12radical in 2radical din 3
vine( 2radical din 3-radical din 3 )tatul la adoua
vine 2radicaldin trei la adoua - 2x2radical din 3 xradical din 3 +radical din 3 la adoua =12-12+3=3
vine( 2radical din 3-radical din 3 )tatul la adoua
vine 2radicaldin trei la adoua - 2x2radical din 3 xradical din 3 +radical din 3 la adoua =12-12+3=3
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Istorie,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă