(radical din 2)^2
(radical din 3)^2
(radical -6)^2
(radical din 2)^3
(radical din -2)^3
(radical din -5)^3
(3 radical din 3)^2
(- 3 radical din 2)^4
(-3 radical din 5)^3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Explicație pas cu pas:
(√2)^2 = 2
(√3)^2 = 3
(√-6)^2 - nu există în mulțimea numerelor reale
(√2)^3 = 2√2
(√-2)^3 - nu există în mulțimea numerelor reale
(√-5)^3 - nu există în mulțimea numerelor reale
(3√3)^2 = 9 × 3 = 27
(-3√2)^4 = 3⁴ × 2² = 324
(-3√5)^3 = -3³ × 5√5 = -27 × 5√5 = -135√5
Alte întrebări interesante
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă