radical din 2 minus paranteză rotundă minus 3 radical din 2 plus 2 radical din 2 paranteză rotundă închisă minus 7 radical din 2 plus 5 radical din 2 egal cu
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
10
Explicație pas cu pas:
√2 - ( -3√2 + 2√2 ) - 7√2 + 5√2 =
= √2 - ( -√2 ) - 7√2 + 5√2
= √2 + √2 - 7√2 + 5√2
= 2√2 - 7√2 + 5√2
= -5√2 + 5√2
= 0
Alte întrebări interesante
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă