radical din 3(3 radical 2- radical din 3)-(1+radical din 6)•3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
3 radical din 6-radical din 9-3-3 radical 6=
3 radical din 6 cu -3 radical din 6 se reduc
-3-3=-6
3 radical din 6 cu -3 radical din 6 se reduc
-3-3=-6
carmenista:
mersi
Răspuns de
1
√3(3√2-√3)-3-3√6=
3√6-3-3-3√6=
-6
3√6-3-3-3√6=
-6
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Arte,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă