radical din 3 ( radical din 27+4 radical din 3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
7
[tex]\sqrt{3}*(\sqrt{27}+4\sqrt{3})=\sqrt{3}*(\sqrt{9*3}+4\sqrt{3})=\sqrt{3}*(\sqrt{9}\sqrt{3}+4\sqrt{3})=\\
\sqrt{3}*(\sqrt{3*3}\sqrt{3}+4\sqrt{3})=\sqrt{3}*(3\sqrt{3}+4\sqrt{3})=\sqrt{3}*[(3+4)\sqrt{3}]=\\
\sqrt{3}*(7\sqrt{3})=\sqrt{3}*(\sqrt{7^{2}*3})=\sqrt{3}*(\sqrt{49*3})=\sqrt{3}*(\sqrt{147})=\\
\sqrt{3*147}=\sqrt{441}=\sqrt{21*21}=21[/tex]
AlinaBotnariuc:
nu inteleg ce ai scris
Răspuns de
6
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă