Radical din 3x+ 4 = 1-2 radical din 3x
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
2√3x= 1-4-3x
2√3x = -3-3x
conditie radicalilor : √x ≥0 x∈[0, ∞)
-3 -3x ≥ 0 3 x≤ -3 x ≤ -1 x ∈(-∞ , -1]
din intersectia iintervaleor , x∈Ф
2√3x = -3-3x
conditie radicalilor : √x ≥0 x∈[0, ∞)
-3 -3x ≥ 0 3 x≤ -3 x ≤ -1 x ∈(-∞ , -1]
din intersectia iintervaleor , x∈Ф
Alte întrebări interesante
Studii sociale,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Geografie,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă