radical din 6+3 totul la a 2
radical din 6 + radical din 3 totul la 2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Salut,
(√6+3)² = (√6)²+2•√6•3+3² = 6+6√6+9 = 6√6+15.
(√6+√3)² = (√6)²+2•√6•√3+(√3)² = 6+2√18+3
√18 = 3√2.
6+2•3√2+3 = 9+6√2.
Succes! :3
(√6+3)² = (√6)²+2•√6•3+3² = 6+6√6+9 = 6√6+15.
(√6+√3)² = (√6)²+2•√6•√3+(√3)² = 6+2√18+3
√18 = 3√2.
6+2•3√2+3 = 9+6√2.
Succes! :3
Răspuns de
0
Buna!
(√6 +3)² =
6 + 6√6 + 9 =
15 + 6√6
(√6 + √3)² =
6+2√18 + 3 =
6+2*3√2+3 =
6+6√2+3=
9+6√2
Bafta :)
(√6 +3)² =
6 + 6√6 + 9 =
15 + 6√6
(√6 + √3)² =
6+2√18 + 3 =
6+2*3√2+3 =
6+6√2+3=
9+6√2
Bafta :)
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă