Matematică, întrebare adresată de Anui638, 9 ani în urmă

(radical din radical5 - 1) (radical din radical 5 +1)(radical din 5+1) Repede Please.!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CinevaFaraNume
1

 \sqrt{ \sqrt{5 - 1} }  =  \sqrt{ \sqrt{4} }  =  \sqrt{2}  = 1.41
 \sqrt{ \sqrt{5 + 1} }  =  \sqrt{ \sqrt{6} }  =  \sqrt{2.44}  = 1.56
 \sqrt{5 + 1}  =  \sqrt{6}  = 2.44

Anui638: Mulțumesc mult
Răspuns de Utilizator anonim
0
a^-b^2=(a-b)(a+b)
radical din radical din 5 la a doua este √5
(√√5-1)(√√5+1)=(√√5)^2-1^2=√5-1
^putere-la a doua
Alte întrebări interesante