rapid tocmai bunicamea a aruncat cu șlapu după mine!!!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Explicație pas cu pas: Deoarece mi e mila de tine, o sa ti rezolv problema =))
x/2 = 1/6 - y/3 = 1-2y/6
x/6-y/4=1/2 (=) 3( 1-2y/6 ) - y/4 = 1/2
3-6y/6 - y/4 = 1/2 (=) 6-12y-3y = 6 (=) -15y = 0 => y = 0
x/2 = 1-2x0/6 = 1/6
Răspuns de
0
Explicație pas cu pas:
sper ca am putut sa te ajut :)
Anexe:
Alte întrebări interesante
Fizică,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă