Limba română, întrebare adresată de valivali20034, 9 ani în urmă

Raspunde:
De ce esti mandru ca esti roman?
Sa fie un raspuns lung si frumos

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de virtosumihaela
32
Sunt mandru ca sunt roman pentru ca aici e tara mea ,locul pe care il iubesc cel mai mult este locul unde m-am nascut,am copilarit,am crescut.Tara mea ma face mandru nu numai prin frumusete si pentru ca avem oameni de care sa fim mandrii.Sunt mandru ca m-am nascut in romania ,dar mai ales ca sunt roman.Avem lucruri de care putem sa fim mandri, avem oameni de care sa fim mandri ,avem o tara de care ar trebiu sa fim mandri.

ar4i77ad: sunt mindra ca sint romin pentru ca ca imi iubesc poporul si limba pe care o vorbesc apoi familia care are grija de mine si ma indeamna sa-mi iubesc patria neamul si familia sint mindra ca sint romin ca pot avea libertatea de a ma mindri cu asta
Răspuns de Elyzuchy
47
      Eu sunt mandra ca sunt romanca pentru ca aici m.am nascut si e patria mea. Aici in tara am spus primele cuvinte ale mele si am facut primii pasi . Imi place ca sunt romanca pentru ca sunt intr.o tara careia ii place drepteatea . Romanii sunt curajosi si fideli patriei . Acestea putem gasi in orice suflet larg duios si cald al fiecarui roman , gasim ceea ce se numeste ambitie. Romanii pastreaza traditiile si se ocupa de frumusetiile Romaniei pastrandu.le frumoase cum au fost de la inceput pana acum . Intr.o propozitie as spune ca sunt mandra ca sunt romanca , deoarece sunt intr.o tara cu un popor unit , fidel , ambitios iubitor de frumos , curajosi, pastratori de traditii , un popor perfect si chiar daca nimeni nu poate fi perfec eu cred ca poporul meu e perfect.

Elyzuchy: iti place ???
Elyzuchy: dai coronita ?
valivali20034: da ;)
Elyzuchy: :)
Elyzuchy: ms
Elyzuchy: :*
valivali20034: :8
valivali20034: :*
GUGULOI: Superb !
Alte întrebări interesante