Limba română, întrebare adresată de lepandrena, 9 ani în urmă

raspundetimi va rog in 5 -6 randuri la intrebarea ce gust are copilaria voastra

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BiancaE
2
Copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata unui om.Copilaria pentru mine inseamna totul, inseamna sa visez,sa ma hranesc din  visuri care defapt stiu ca vor ramene in imaginatia mea.Copilaria mea as putea spune ca este una foarte frumos deoarece am tot ceea ce imi doresc.

lepandrena: nu ai inteles itrebarea ce gust are copilaria de exemplu ca niste mere dulci deoarece ......
Răspuns de stefansicoeancaAnca
2
Copilaria este ceva unic si frumos.. Aceasta perioada a vietii o traim doar odata, facand multe năzdrăvănii.. intotdeauna o copilarie frumoasa este alaturi de cativa prieteni.. Cand suntem cu ei, prietenii nostri, ne simtim bine, ne distram, chiar daca ne certam ne impacam... asa este o copilarie ADEVARATA!

lepandrena: nu AI INTELES
patrasoanaecaterina: Când eram copil, ai mei mă duceau vara la țară. Fie ca să scape măcar pentru o perioadă de pacostea care scria cu mere pe pereți când se plictisea, fie pentru că urlam după o plimbare cu căruța. Acolo aveam libertate deplină. Și ce mult mi-a mai plăcut să fiu liber. La țară, în afară de ciocolată, gumă de mestecat și celebrele bomboane fondante sau cele cu dungi, umplute cu gem, nu prea avei opțiuni. Toate acestea se cumpărau, iar banii au altă valoare la țară. SPER CA TE_AM AJUTAT>>
lepandrena: multumesc
Alte întrebări interesante