Biologie, întrebare adresată de dnbdana, 8 ani în urmă

Răspunsul este A sau C? Dau coroana! Este urgent!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreealaw
1

buna! raspunsul este E. pleaca din cornul lateral, axonii parasesc maduva pe calea radacinii anterioare (care formeaza trunchiul nervului spinal), formeaza ramura comunicanta alba(fibre preggl), se termina la ganglion, iar de la ganglion pleaca fibrele postggl(comunicanta cenusie)


EvaZoicaș: Andreea, mai am o intrebare (stiu ca nu e un loc potrivit pentru asta, dar daca au dezinstalat mesajele private nu stiu unde as putea sa te intreb)... La chimie ce teorie ai invatat? Mai mult proprietati fizice si utilizari sau stii absolut tot ca la bio? Se da si ce scrie la cercul de chimie sau se cer detalii cu ar fi lungimea legaturii de carbon?
dnbdana: Eu am admitere miercuri! Succes și vouă fetelor! Referitor la intrebare o profa de BIO mi-a spus ca e corect C. Spune ea ca ăla ar fi traseul. Bafta!
andreealaw: Buna, Eva! la chimie am invatat absolut tot. Nu prea am insistat foarte mult pe partea cu cercul de chimie, in schimb am citit cat de cat. Am invatat ambele carti, art si crepscul. La prop fizice invata bine pdt, pdf, solubilitati..mna, in general cam tot
EvaZoicaș: Offf, mi-e sila de ele, dar asta e... o sa invat. Multumesc!
andreealaw: Nu ai ce sa faci...o sa vezi ca o sa iti placa in timp
dnbdana: Fetelor, ați luat admiterea?
EvaZoicaș: Eu am admiterea anul viitor
andreealaw: Eu am intrat la buget la umf carol davila bucuresti!
EvaZoicaș: Felicitari! Cum au fost subiectele?
andreealaw: Multumesc! Din punctul meu de vedere, a fost o admitere foarte frumoasa
Alte întrebări interesante