Răspunsul este B. Va rog
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
x + y = 5
x^2 - y^2 = 45
x^2 - y^2 = (x-y) ( x+y)
(x-y) *5 = 45
x-y=45: 5
x-y = 9 / x(-1)
-x + y = - 9
y - x = - 9
5y - 5x = 5 ( y - x ) = > 5 * (-9) = - 45
probabil e o greseala in carte
x^2 - y^2 = 45
x^2 - y^2 = (x-y) ( x+y)
(x-y) *5 = 45
x-y=45: 5
x-y = 9 / x(-1)
-x + y = - 9
y - x = - 9
5y - 5x = 5 ( y - x ) = > 5 * (-9) = - 45
probabil e o greseala in carte
Răspuns de
0
Ai rezolvarea in poza ;)
Anexe:
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă