Engleza, întrebare adresată de cosmaisergiojr, 8 ani în urmă

Read and choose a word from the box. Răspunsului corect dau coroana.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de daimyoseppuku
1

Răspuns:

1. books

2. chairs

3.table

4. chips

5. juice


daimyoseppuku: enuntul exercitiului spune ca sa o ASCULTAM pe o fata pe nume anna si sa spune ce nume are monstrul ei, ce culoare etc etc
daimyoseppuku: unde vezi tu acolo monstrii in imagini?
daimyoseppuku: plus ca, calitatea pozei lasa de dorit, nici nu se identifica foarte bine cuvintele, trebuie mai mult sa le ghicesti!
daimyoseppuku: daca vrei sa te ajute lumea va trebui sa furnizezi informatii corecte si complete!
daimyoseppuku: zi buna!
cosmaisergiojr: Iți bați capul cu mine.. Pe bune? Te-am obligat eu să intri pe pagina mea?Stiu și eu ce înseamnă reading și listening..Si care e problema cu calitatea imaginii??Chiar se vede bine..In fine nu are rost să îmi bat și eu capul pe aici..Apropo..ăia 5 ce sunt?Nu monștrii? Poate sunt căței și nu îmi dau seama...Ti-am spus clar să te orientezi din cealaltă întrebare a mea care conține și ea imagini..I
cosmaisergiojr: Ca epilog.. telefonul meu face poze bune...problema este Brainly-ul o care nu le pune clare..deci plange-te lor,nu mie.
cosmaisergiojr: Apropo.. am vorbit cu o colegă de a mea și am rezolvat împreună același exercițiu fără să avem texte și alte cerințe care tu le vroiai.Deci vezi că se poate?
cosmaisergiojr: Am intrat la profilul tau si vazand răspunsurile tale,observat că ai trimis niște poze care sunt de N ori mai neclare decât alea mele...In fine las-o balta!!
cosmaisergiojr: Sunt tatăl..GAVAREALA INUTILA și răspunsuri aproape 0
Alte întrebări interesante