Limba română, întrebare adresată de onisia, 9 ani în urmă

Readactează o compunere de minimu 100 de cuvinte în care sa povestești o întâmplare petrecută intr-o tabăra în vacanța de iarna


va rog o tabara in vacanta de iarna cu parintii si cu o prietena si acolo sa se intample ceva





dau coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alixazet12
0
Tabăra de iarnă

Este iarnă.Mai este puțin și intrăm în vacanță.În această vacanță știu că voi merge împreună cu familia într-o tabără de iarnă.
Acum stau în clasă,este pauză.O văd pe Ana,prietena mea ce mai bună.mă duc spre ea și o salut,ea întorcandu-mi gestul.Mergem împreună în calsă,deoarece pe hol era cam frig.Ne așezăm în bancă și povestim.îi explic ce voi face în vacanță și o întreb dacă vine și ea.Imediat se sună,iar toți colegii noștri intră în clasă.Acum aveam ora de engleză,acesta fiind ultima oră.
Profesoara intă în clasă.Ne ridicăm toți,o salutăm politicos,apoi ne așezăm înappi în băncile noastre.Este o liniște deplină.Profesora începe să ne predea.
După acestă oră,cu țoții ne strângem grăbiți lucrurile și plecăm acasă.
Săptămâna a trecut repede,acum fiind ultima zi de școlă,de mâine va fi vacanță.orele trec rapid,teme nu am deloc,deci este perfect!
Ies din școlă,împreună cu Ana și Rebeca și ne îndreptăm fiecare spre casa ei.
Ajunsă acasă,mă desclț și merg în camera mea.Părinții nu sunt acasă,dar voi vedea ce fac.Mâine plec în tabără,deci mai bine îmi fac bagajul.Îmi pun vreo 7 hanorace,mai multe perechi de pantaloni,două pijamale,lenjerie și tot ce-mi mai trebuie.Mai stau pe telefon,apoi mă culc,nu prea îmi era foame.
De dimineață mă trezesc veselă.Mănânc apoi merg la părinți în cameră,vorbesc cu ei,apoi mă înbrac și plecăm.
Ajunși acolo,ne instalăm în cabană,mai vorbim,apoi ne înscriem la activități.Văd pe cineva care seamănă cu Ana,o fi ea?Nu știu,mai bine o sun......DA!Ea era!Fug cătree a și o îmbrățișez,apoi mergem la părinții noștri,unde vorbim iar.
În acestă tabără ammers la munte,am învățat să schiez,am făcut alte activități,am gătit ceva ce era specific din Austria,m-am dat cu sania,mi-am făcut prieteni noi!A fost minunat!
Sper să mai merg acolo și iarna următoare!

Alixazet12: Sper că este bine :)
onisia: mersi
Alte întrebări interesante