Limba română, întrebare adresată de Elenaroua, 9 ani în urmă

Realizaeaza un monolog informativ cu ajutorul caruia sa te prezinti unui elev de varsta ta dintr-o alta tara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Sunt un copil de zece ani ,din Romania,elev la o renumita scoala din localitatea mea Bucuresti.Sunt mandru de institutia in care invat.Am profesori competenti,materialul didactic modern care ma ajuta sa evoluez in incursiunea mea prin viata de elev.In institutia in care invat se implementeaza inca din clasele primare notiunea de respect ,munca si disciplina.
Sunt un copil bun ,ascultator ,imi respect profesorii.Am participat la diferite olimpiade si concursuri ,la care am castigat premii importante .Sunt mandru ca invat in aceasta scoala si in aceasta tara unde educatia este un element de baza in formarea unui tanar.
Răspuns de Utilizator anonim
5
Bună ziua! Sunt Daniela, elevă în clasa a 8-a, dintr-o şcoală de stat din România, cu oameni unul şi unul.
Sunt de înălţime medie, cu o greuatate pe măsură. Am ochii căprui, cu nuanţe închise când sunt furtună şi deschise atunci când sunt senină. În rest pas iute şi întins, chiar apăsat. Nu calc de două ori în acelaşi loc că timp nu-i şi vreau prietenia sa ...
Şcoala mi-e dragă. Am materii preferate. Îmi place enorm limba noastră cu ale sale mreje şi tot cuvântul povestit pe fir de schiţă, povestire, nuvelă, basm sau roman. Îmi plac poeziile şi taina lor lăsată-n cuvânt, îmi place mate şi iau creionul şi descopăr o altă lume. Şi istoria şi geografia mă ademenesc, mai greu mii-e cu fizica ... de, sunt perfect de împerfectă.
 Şi cânt . Da, cânt! Şi dansez. E minunat dansul ... pe cât mi-e pasul de apăsat în viaţă pe-atât mi-e de lin aici .... şi ce rău îmi pare că nu mai avem ore de pictură, dar stai fără grijă că-mi fac eu.
La fel de tare aştept sportul ... simt şi jocul de baschet, şi voleiul şi ... patinez. Am învăţat pe gheaţa unui lac din vârf de munte.
Aceasta sunt eu, Daniela, elevă în clasa a 8-a care-şi iubeşte familia şi soarele şi luna tot ceea ce-i curat şi drept.
Da, şi-un lucru important, am învăţat să mulţumesc pentru tot ceea ce primesc!

Utilizator anonim: Cu drag!
Utilizator anonim: Şi eu mulţumesc!
Alte întrebări interesante