Limba română, întrebare adresată de laura718374, 8 ani în urmă

Realizati e compunere cu titlul Tara mea pentru asta voi da 25 de puncte,coroana,inima abonat nou,inima si 5 stele​. edit: scuzați din greșeală am pus 10 puncte dar în a doua întrebare voi pune 15 puncte

Anexe:

laura718374: în a dous

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de agacheanaana
1

Explicație:

Sunt mândru de țara mea, Moldova, o țară frumoasă cum nu e alta pe lume. Din negura timpului, aceste plaiuri au fost considerate de locuitorii acestor pământuri un colțișor de rai. Codrii seculari, dealurile line și râurile cu ape curate precum cristalul sunt tot atâtea motive de mândrie și bucurie pentru cei care viețuiesc în Moldova.

Încărcată de o istorie zbuciumată, Moldova este o țara care și-a câștigat demnitatea prin lupte și războaie. Niciodată nu a cedat în fața dușmanilor ei, iar idealul locuitorilor acestui pământ mirific a fost neatârnarea față de orice interes străin. Singura supunerea cunoscută în vatra mea străbună, Moldova, a fost în fața lui Dumnezeu. Respectul cuvenit divinității, dar și iubirea față de cele sfinte sunt exprimate prin obiceiuri, tradiții și sărbători populare. Mănăstiri și biserici frumoase, cu o arhitectură deosebită, pot fi întâlnite pe întreg teritoriul Moldovei. Aceste simboluri sfinte, închinate divinității, fac parte din farmecul Moldovei și îi o oferă o identitate unică.


laura718374: scrie ceva la nimereala la a doua întrebare ca să faci 25 de puncte
laura718374: am postat
agacheanaana: am raspuns
Răspuns de Alexandrep00
1

Răspuns:

Țara mea se numește ROMÂNIA,. Chiar dacă majoritatea oamenilor din Europa sau din restul lumii nu au auzit vreodată despre ea, este o tara cu multe locuri turistice minunate care îi încântă pe strainii si locuitorii autohtoni care vin sa ne viziteze tara dar șicu o bogata istorie. Unlul dintre frumoasele locuri turistice renumite din tara noastră este Castelul Bran și faimoasa legenda a lui Dracula. Altul ar fi Transfagaraşanul,Transalpina sau chiar Mocanita din Maramureș.

Alte întrebări interesante