Limba română, întrebare adresată de joker4sergiu, 9 ani în urmă

Realizati in 8-10 propozitii o caracterizare a personajului indragit. (puneti personajul vostru indragit) scrieti va rog ca imi trebu urgent plizz! plizz! plizz!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andradagermanotta
3
Perosnajul meu indragit este personajul principal al amplului roman Balciul Desertaciunilor . Este Rebecca Sharp . Personajul care este reprezentat de ea insasi imi inspira multa incredere si curaj . Ea ma invata sa pretuiesc tot ceea ce am . Intamplarile ei ne fac sa descoperim o alta parte a vietii , partea rationala. Rebecca ( Becky) are un statut social deplorabil , ea neavand o conditie financiara instarita , fiind orfana de mama si de tata . In schimb , aceasta are un chip angelic si o cultura pe care toti o considerau pe vremea aceea (sec XIX) suprema.

joker4sergiu: Da de ce opera
andradagermanotta: cum adica de ce opera? Nu asta ai cerut?
Răspuns de lenelenuta
1
veronica este o fetita din filmul viata veronicai . ea este o fetinta care este la gradinita sau este orfana nu imi mai amintesc copila este cuminte lacoma frumoasa si draguta.viata ei e o peripetie .e invatata mii de lucruri rele de vulpe dar ea buna ramane pana la urma totul sa terminat cu bine .fata a invatat ceva din asta !!
Alte întrebări interesante